PROTETICA

 

Lipsa unui dinte poate provoca probleme masticatorii și fizionomice, tulburări care pot atrage afecțiuni parodontale, articulare sau digestive. Lucrările protetice sunt necesare fie atunci când un dinte are o distrucție carioasă prea mare pentru a putea fi restaurat terapeutic, fie atunci când există un spațiu dentar care trebuie completat. În Centrul de Medicină Dentară DentalAlex medicii specialiști colaborează de peste un deceniu cu cel mai performant laborator de tehnică dentară din Brașov, astfel încât realizează lucrări protetice la cele mai înalte standarde.

Protetica dentară se poate realiza fie cu ajutorul lucrărilor protetice precum puntea dentară, fie cu ajutorul unui implant dentar. Echipa DentalAlex, împreună cu fiecare pacient în parte alege varianta optimă pentru fiecare caz. Dacă numărul de dinți pierduți este mai mare, putem realiza lucrări protetice fixe cu ajutorul unor suprastructuri implantologice, fie lucrări protetice mobile, cu ajutorul protezelor dentare.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, DentalAlex realizează de asemenea lucrări protetice cu ajutorul tehnologiei computerizate CAD/CAM. Astfel, DentalAlex oferă posibilitatea restructurării dentare în cel mai scurt timp, cu ajutorul tehnologiei revoluționare CEREC 3 Sirona. Echipa de medici DentalAlex realizează o restructurare a dinților într-o singură ședință, în mai puțin de o oră, utilizând coroane, fațete și alte părți necesare construcției dentare create cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, CEREC. Într-o singură şedinţă la medicul stomatolog, DentalAlex creează cu ajutorul tehnologiei CAD-CAM dantura perfect adaptată fiecărei persoane!


Pentru noi calitatea produselor este esențială, iar acum oferim calitate, precizie și rapiditate maximă pentru zâmbetul pacienților noștri!


Echipa DentalAlex realizează întreaga gamă de servicii protetice fixe și mobile cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră. Astfel, specialiștii noștri confecționează:


- lucrări protetice ceramice (punți dentare, coroane);

- lucrări protetice metalo-ceramice;

- lucrări protetice din materiale nobile și seminobile;

- fațetări ceramice *NOU - fațete ceramice cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM Cerec Sirona;

- incrustații din materiale nobile sau ceramică;

- proteze și punți scheletate (inclusiv proteze scheletate pe implanturi, realizate prin colaborarea DentalAlex cu laboratorul Lasak din Praga);

- proteze mobile;

- tratamente pentru echilibrarea și corectarea ocluziei;

- coroane și fațete dentare cu ajutorul tehnologiei computerizate CAD/CAM - dantură perfectă în mai puțin de o oră!

Vreau să mă programez!