Reconstrucția dentară cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM CEREC Sirona:

 

DentalAlex® oferă posibilitatea restructurării dentare în cel mai scurt timp posibil cu ajutorul tehnologiei revoluționare CEREC Sirona. Astfel, echipa de medici DentalAlex realizează o restructurare a dinților într-o singură ședință, utilizând coroane, fațete și alte părți necesare construcției dentare create cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, CEREC. Pentru noi calitatea produselor este esențiala, iar acum oferim calitate si precizie intr-un timp redus pentru zâmbetul pacienților noștri!

Medicul specialist din cadrul Centrului de Medicină Dentară DentalAlex folosește sistemul CAD/CAM CEREC pentru a realiza într-un timp foarte scurt restaurări, fațete, încrustații și coroane dentare perfect adaptate fiecărui pacient. Cu ajutorul CEREC se pot realiza pentru un dinte orice forme de restaurări. Dinții frontali care prezintă culori alterate sau părți inestetice pot fi readuși la forma și culoarea dorită cu ajutorul fațetelor și a coroanelor ceramice. DentalAlex creează cu ajutorul sistemului CEREC zâmbete perfecte într-o singură ședință, fără dureri!
În lumea întreagă, sistemul CEREC este folosit de mai bine de 20 de ani, având succesul a peste 12 milioane de restaurări. CEREC asigură fiecărui pacient cea mai înaltă calitate în privința restaurărilor dentare, folosind materiale non-metalice, asemănătoare smalțului natural!
Cu CEREC, medicul specialist din cadrul DentalAlex realizează restaurări puternice, estetice și non-invazive din material precum ceramica, pentru a reda bucuria unui zâmbet sănătos, frumos și perfect funcțional. Materialele folosite acum sunt apropiate compoziției naturale din structura dentară. Astfel, atât dinții naturali cât și cei restaurați nu prezintă diferențe. Dantura restaurată cu ajutorul CEREC nu prezintă sensibilitate, nu oferă dureri, astfel încât puteți să vă bucurați de un zâmbet pe cât de frumos, pe atât de plăcut!
Metodele de restaurare dentară tradiționale necesită mai multe vizite la medicul stomatolog, anestezii multiple, restaurări temporare și alte proceduri complexe pentru a ajunge la rezultatul final. Cu CEREC, aveți nevoie de o singură programare la medicul specialist DentalAlex, pentru că într-o singură ședință este creată incrustația, fațeta sau coroana de care aveți nevoie, perfect adaptată fizionomiei și danturii dumneavoastră!

CEREC - dinti perfecti intr-o singura sedinta foloseste 3 pasi:

- scanarea digitala a dintelui care are nevoie de incrustatie/fateta/coraona (acest pas inlocuieste amprentarea cu material de amprentare clasic care se trimite in laboratorul dentar)
- computerul proiecteaza noul dinte pe ecran, unde medicul dentist ajusteaza cateva detalii in functie de pacient (acest pas inlocuieste munca tehnicianului dentar si economiseste timp)
- masina noastra de frezat va modela din aproape in aproape, prin taieturi fine dintr-un bloc de ceramica integrala. (aceasta este partea unde noua coroana/incrustatie/fateta, i-a nastere in fata ochilor dumneavoastra)

Pentru echipa Centrului de Medicină Dentară DentalAlex, zâmbetele dumneavoastră sunt o prioritare, de aceea folosim cele mai noi tehnologii, precum restaurarea CAD/CAM CEREC pentru a oferi dantura perfect adaptată zâmbetelor pacienților noștri!