PROFILAXIE SI COSMETICA DENTARA

 

Un zâmbet sănătos necesită o atenție continuă pentru a menține toate calitățile sale. Pentru sănătatea și frumusețea zâmbetelor dumneavoastră este necesar un control periodic, aproximativ o dată la șase luni. Pentru a preveni cazurile de apariție ale problemelor dentare, trebuie ca fiecare pacient să fie conștient de importanța vizitelor la medicul specialist, astfel încât tratamentul eventual să fie realizat timpuriu. Orice problemă dentară tratată la timp scutește pacientul de riscurile ulterioare (inclusiv durere, timp mai îndelungat necesar tratamentului, distrucție masivă a danturii, etc.).


În cadrul Centrului de Medicină Dentară DentalAlex, pentru profilaxia și cosmetica dentară se realizează următoarele tratamente:


- Igienizare și periaj profesional


- Albirea dinților - Nou! DentalAlex® redă bucuria zâmbetului! Cu aparatul de albire a dinților BEYOND™ Polus se obțin rezultate incredibile! Marca numărul 1 in Europa în domeniul esteticii dentare a dat rezultate la peste 98% dintre pacienți.


- Fațete din porțelan - Cel mai avansat sistem de fațetare, cu ajutorul tehnologiei revoluționare CEREC 3 Sirona. DentalAlex realizează o restructurare a dinților într-o singură ședință, în mai puțin de o oră, utilizând coroane, fațete și alte părți necesare construcției dentare create cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, CEREC.


- Bijuterii dentare - Bijuterii dentare cu zirconiu sau cu metal nobil, în diverse forme.


Igienizarea și periajul profesional trebuie să se efectueze periodic așa cum indică medicul dentist fiecărui pacient în parte. Igienizarea profesională este necesară pentru a îndepărta depunerile de pe suprafața dinților, care pot cauza cariile dentare. În cadrul Centrului de Medicină Dentară DentalAlex, igienizarea și periajul profesional se realizează cu aparatură de ultimă generație, folosind tehnici precum air flow și ultrasunete pentu o curățare impecabilă a danturii.


Vreau să mă programez!


Pentru frumusețea zâmbetului dumneavoastră, Centrul de Medicină Dentară DentalAlex redă albul impecabil al dinților cu ajutorul aparatului de albire BEYOND™ Polus. Marca numărul 1 în Europa în domeniul esteticii dentare a dat rezultate la peste 98% dintre pacienți. Lămpile Beyond pentru albirea dinților produc rezultate excelente, dinții dumneavoastră pot fi mai albi cu până la 12 nuanțe, în doar 30 de minute, iar culoarea obținută rezistă timp îndelungat. Albirea dentară în cadrul Centrului de Medicină Dentară DentalAlex se realizează cu ajutorul aparatului de albire Beyond, sub stricta supraveghere a medicului specialist, fără riscuri sau efecte secundare. Albirea este sigură, deoarece aparatul Beyond folosește un sistem de filtrare suplimentară a luminii albastre emise de lămpile de albire, astfel încât zâmbetul dumneavoastră să devină mai luminos, rămânând în același timp și sănătos.


Vreau să mă programez!